Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hivatalos Gyártói Garancia

Az Asus márkájú hardvertermékekhez korlátozott garanciát társul. Ez a korlátozott garancia nem terjed ki semmilyen szoftveres alkalmazásra és programra; a nem az Asus által gyártott termékekre és a nem Asus márkajelű perifériákra.

A korlátozott garancia időtartamára, normál használat esetén az Asus garantálja, hogy az Ön által vásárolt Asus laptop anyag- és gyártási hibáktól mentes. A korlátozott garancia időtartama a vásárlás dátumától kezdődik. A vásárlás dátuma a vásárlás dátumát feltüntető számlával vagy nyugtával igazolható. A garanciális szolgáltatás nyújtásának feltételeként a szervizközpontban vagy az Asus hivatalos szervizszolgáltatójánál megkövetelhetik a vásárlás igazolását. Ön hardvergarancia-szolgáltatásokra jogosult, ha a korlátozott garancia időtartamán belül javításra van szükség.

A korlátozott garancia időtartama alatt az Asus saját belátása szerint kijavítja vagy kicseréli a meghibásodott alkatrészeket. A jelen korlátozott garancia keretében eltávolított minden alkatrész és modul az Asus tulajdonába kerül.

A. Kivételek a jelen korlátozott garancia szolgáltatás alól

Az Asus nem garantálja, hogy a jelen termék hibátlanul vagy megszakítás nélkül fog működni. A garancia keretében a termékkel kapcsolatban nyújtott minden műszaki és egyéb támogatás, így a telefonos segítségnyújtás (például válaszok a „hogyan kell...” típusú és a termék beállítására vonatkozó kérdésekre, illetve információ kérésére) mindenféle garancia vállalása nélkül történik. A garancia kizárólag a garanciális időtartam alatt, normál használati feltételek közben jelentkező meghibásodásokat, valamint az anyag- és gyártási hibákat fedezi. A garancia nem érvényes az alábbi esetekben :

 • ha a terméket arra fel nem jogosított személy piszkálta, javította és/vagy módosította;
 • ha a noteszgépen, alkatrészen vagy tartozékon található sorozatszámot megváltoztatták, olvashatatlanná tették vagy eltávolították;
 • ha a garanciapecsét sérült vagy azt megváltoztatták;
 • ha a hibát baleset, természeti katasztrófa, helytelen vagy rosszindulatú használat (akár szándékos, akár véletlen), helytelen karbantartás, vagy a szokásostól eltérő feltételek között végzett használat okozta;
 • ha a kárt egy periféria (például monitor vagy billentyűzet) helytelen telepítése vagy csatlakoztatása okozta;
 • ha a hibát külső elektromos meghibásodás vagy bármilyen baleset okozta;
 • ha a kár a felhasználói kézikönyvben leírt működési vagy tárolási paramétereken, illetve környezeten kívül eső körülmények között történt;
 • ha a kár olyan alkatrészek használatából származik, amelyet nem az ASUSTek gyártott vagy forgalmaz;
 • ha program, adatok, vagy valamilyen cserélhető adathordozó veszett el, illetve a garancia nem fedezi a programok és adatok helyreállításának költségeit sem;
 • ha a kárt harmadik fél szoftvere vagy vírus okozta.
 • ha a javítás vagy csere közben történt szoftver- vagy adatvesztés.

Az, hogy Ön visszaküldi a noteszgépet a vásárlás helyére vagy az Asus hivatalos szervizszolgáltatójához a garancia időtartama alatt, még nem jelenti automatikusan, hogy a terméket ingyen fogják megjavítani. A termék fogadásakor a szervizközpont fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze az Ön garanciájának érvényességét és a garanciális szolgáltatásra vonatkozó kérését.

Az Asus, az Asus noteszgép-szervizközpontja, az Asus hivatalos szervizszolgáltatója és az Ön viszonteladója nem felelős semmilyen, az Asushoz, az Asus noteszgép-szervizközpontjához vagy az Asus hivatalos szervizszolgáltatójához bármilyen okból visszaküldött terméken található bizalmas, egyedi vagy személyes adatért. Visszaküldés előtt kérjük, távolítson el minden ilyen adatot a termékről.

Az Asus, az Asus noteszgép-szervizközpontja és az Asus hivatalos szervizszolgáltatója nem felelős semmilyen személyes adat, program vagy cserélhető adathordozó sérüléséért vagy elvesztéséért. Az Asus nem felelős semmilyen adat vagy program helyreállításáért vagy visszatelepítéséért, kivéve azokat a szoftvereket, amelyeket az Asus maga telepített a termék gyártása során.

Figyelem :

 • A garancia időtartama régiónként eltérhet, kérjük, ellenőrizze ezt a vásárlás helyén.
 • A garancia érvénytelenné válik, ha a kárt/meghibásodást helytelen kezelés/használat vagy rongálás okozta.
 • A garancia érvénytelen, ha a sorozatszám címkéje el van távolítva vagy sérült.
 • A garancia érvénytelen, ha a terméket a végfelhasználó, vagy az ASUS által fel nem jogosított szerviz megbontotta.
 • A garanciakiterjesztésekkel és a speciális garanciacsomagokkal kapcsolatos információkért kérjük, látogassa meg az „ASUS Premium Care” weboldalát az ASUS támogatási webhelyén; a kiterjesztett garancia időtartama alatti szolgáltatásokért pedig kérjük, forduljon a vásárlás helyéhez.